DARKO-TVD-KATALOG-1-4_001 – kopija.jpg
HR_Katalog Jawo 2020_001.jpg

KVALITETNI BRANDOVI

Kvaliteta zajamčena

O NAMA

EMSO e-mobility solutions d.o.o. je tvrtka sa sjedištem u Velikoj Gorici. Registrirana je za obavljanje djelatnosti projektiranja, nadzora, savjetovanja i trgovinu, a u svom poslovanju ima trgovinu sa opremom za solarne elektrane u Velikoj Gorici. Tvrtka vrši savjetovanja i potiče održivi razvoj, zaštitu okoliša te korištenje obnovljivih izvora energije posebno izgradnju solarnih fotonaponskih elektrana.
EMSO e-mobility solutions d.o.o. je poslovni partner tvrtki Hvaljen budi d.o.o. koji su vlasnici franšize Solarshop na 21 lokaciji u Republici Hrvatskoj te smo poslovni partner tvrtki Plan-Net d.o.o. iz Republike Slovenije. U svom dosadašnjem radu EMSO je postavio zavidne rezultate u izradi glavnih projekata energetske učinkovitosti višestambenih zgrada kao i sam nadzor nad izgradnjom istih te je 2016-2017.g aplicirao projekt Energetska obnova građevine, Čakovečka ulica 42/44/46/48 u Velikoj Gorici, površine 5133m2 u vrijednosti cca 3.460.000.00 kn te je isti prihvaćen i odabran od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti.

Projekat je vođen pod stručnim nadzorom tvrtke EMSO e-mobility solutions d.o.o. te je uspješno realiziran.

Projektiramo stambene zgrade i poslovne prostore, komunalnu infrastrukturu, vodovodne i kanalizacijske objekte kao i biciklističke staze i prometnice te vršimo nadzor nad izgradnjom građevinskih objekata.

Pratimo i pomažemo vam tijekom cjelokupnog trajanja projekta planiranja i izgradnje solarne elektrane. Idejni projekt i plan solarne elektrane

Idejni projekt je rezultat usklađivanja vaših želja s mogućim rješenjima.

 

Napravit ćemo vam:

 

  • analizu potencijala sunčevog zračenja,

  • prijedlog tehnološkog rješenja,

  • ocjenu očekivane proizvedene energije,

  • ocjenu vrijednosti investicije i doba povratka investicije.

 

Izrađujemo Glavni Projekt za izvedbu

Isto tako vam pripremimo svu dokumentaciju s kojom pridobivate potrebne dozvole za postavljanje solarne elektrane te dozvole na čijoj osnovi se izvode radovi.

Izgradnja solarne elektrane

Nudimo vam cjelovitu izvedbu solarne elektrane:

 

  • pripremu

  • dostavu

  • montažu

  • finalno uređenje objekta

 

Tako vam pružamo cjelovito rješenje na jednom mjestu.

Izrađujemo i Projekt izvedenih radova (PID)

Dokumentiramo konačno stanje solarne elektrane, što je uvjet za njeno priključenje na mrežu. Praćenje rada i održavanje solarne elektrane

Izrađujemo vam upute za rad i održavanje vaše solarne elektrane, te vas naučimo da pravilno održavate solarnu elektranu.

Financiranje izgradnje solarne elektrane

Nudimo vam i pomoć u pridobivanju investicijskih sredstava i prodaji proizvedene energije.

Nudimo cjelovita rješenja izvedbe solarnih-fotonaponskih elektrana - od idejnih izračuna, preko projektiranja i financiranja, do konačne izvedbe i kasnijeg održavanja.

Zajedno s pouzdanim partnerom tvrtkom Hvaljen budi i Plan-Net d.o.o. pružamo Vam vrhunska tehnološka rješenja solarnih elektrana, koja zadovoljavaju svaku želju i ideju.

Kontakt

EMSO e-mobility solutions d.o.o.

Sjedište tvrtke

Matice hrvatske 56

10410 Velika Gorica

OIB: 74162275661

e-mail: emso@emso.hr

Trgovina Solarshop

Matice hrvatske 56

10410 Velika Gorica

Tel: +385 1 2350 655

Mob: 099 5555 041

E-mail: solarshop@emso.hr

Radno vrijeme: Pon-Pet 09:00-17:00

                      Subota 09:00-13:00

SIMBOL.png

©2020  EMSO e-mobility solutions

Pretplatite se na naše socijalne mreže

  • Instagram Social Icon